sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Saunaremppa osa V

Pian on viikon verran vietetty pitkiä päiviä työmaalla, siis saunassa. Jos meinaa tehä hyvän, eikä sinnepäin, niin se vie aikaa.

En ala vähättelylinjalle, vaan totean suoraan, että tulee ihan järjettömän komia bastu!!!

Työ on jo aikalailla loppusuoralla ja viiimeistään ens viikonloppuna saunotaan sitten kunnolla ja pitkään. En ole ottanut kuvia tämänhetkisestä tilanteesta, vaan tässä olevat kuvat ovat muutaman päivän takaisia. Esittelen seuraavaksi sitten valmiin saunan.

Kyllä mä oon nauttinut tuommosesta nikkaroinnista. Ratio hiljaa päällä puhelimen kautta. Jaloissa pyörii pari poikaa ja työkalut ovat sikinsokin, laastia ja pölyä löytyy seinistä ja vaatteista ja vaikka mistä. Olis hieno aina lopettaa työpäivä saunomiseen, mutta kun ei niin ei.Askartelin uudet tuennat lauteille. Koska ne painavat n.30 kg kappale ja ovat muutenkin niin järeät, niin ajattelin tehhä heti kunnon tuennat, ei mitään tyttömäistä näpertelyä. Kakkoskutonen kiinni koolauksiin kuudella 120mm täkkipultilla.Ei muuten lauteet notku tai heilu, vaikka T-72 jyräisi yli.Tiiliseinä oikaistuna. Ihan riitävän suoraksi tuli.Jag tykker mycket bra. Jättekiva! Kyllä tota kelpaa fiilistellä. Alalauteiden tukipuuksi arvelin kakkosnelosen riittävän, kolmella 120mm täkkipultilla kiinnitettynä.

Hieno toi mustien seinien ja vaaleiden lankkujen välinen kontrasti. Just semmonen kuin haaveilinkin. Joskus onnistuu, joskus ei. Nyt onnistui. Oikeestaan kaikki tähänastiset työvaiheet on sujuneet pelottavan vaivattomasti. Pelottavan siitä tekee se, että AINA tulee jotain ongelmia kun remppaa, etenkin rintsikassa jossa mikään, ei sitten yhtään mikään, ole suorassa. Varmaan oon muurannut piipun umpeen tai jotain..