lauantai 24. marraskuuta 2012

ISKÄN MÖKÖTYSMAJA OSA 3 testimökötystä, purkua ja siivousta.

Kävinpäs taas riehumassa pari tuntia majalla. Kyl se vaan siitä edistyy pikkuhiljaa ja kiirehän mulla ei ole, kuten olen sanonutkin. Tommonen perus purkaminen on ihan nopeeta hommaa, mutta tuo siivoaminen vie eniten aikaa. Varsinkin naulojen irroittaminen, on muuten ihan älyttömän hidasta. Mut onpahan nyt sitten taas mitä poltella, viitti minnekään kaatopaikallekaan noita kuskata, se nyt olis kaikkein hölmöintä.


Hevostallin seinän jämät.

Nyt rupee näyttämään jo huomattavasti paremmalta. Lakaisin lattiat semmosella lumentyöntimellä. Purut yritin saada talteen mahollisimman hyvin ja hyötykäyttöön, mutta sitten tuli aika paljon kaikkee epämääräistä moskaa, jotka työnsin rossin pohjalle, sielläpähän maatuvat. Pahvit ja kaikenlainen puunsilppu on poltettu pihan tulipaikassa.


Parin tunnin kikkailun jälkeen alkoikin jo näyttämään ihan hyvältä. Huomenna en jouda hommiin, mutta ensi viikolla jatkuu loppu purku ja sitten pääsisikin jo ihan oikeisiin rakennuspuuhiin.


En muista koska olen nauranut viimeksi ääneen ja vedet silmistä valuen. Mutta nyt repesin ihan totaalisesti. Harvemmin sitä tulee myös naurettua itselleen. Testasin millaista tuolla majassa nyt sitten on mököttää ja mamma napsi kuvia. Oli hienoa hommaa. Kunnolla kun mököttää, niin sen jälkeen on kuin uusi ihminen. Velat muuttuu saataviksi ja on taas kevyt hengittää.

Olispa jo kesä, marraskuu on ihan perseestä!

Pitäis tankata auto, laskupino kasvaa, lapset kiukuttelee, tili on kuiva!

Miksen mä osaa soittaa kunnolla kitaraa?!

Kaikki on paskaa!