perjantai 9. maaliskuuta 2012

Komia- kuparilusikka osa II ( UL-KOMIA )

No nyt on hommassa taas edistytty pikkusen. Ekat parikymmentä UL-Komiaa saivat maalit ja lakat pintaan. Ruiskuun en ollut koskenut varmaan vuoteen ja lakatkin olivat loppuneet & kuivuneet. Jouduin lakkaamaan nämä eräällä hyvinkin epämääräisellä lakalla, mutta kuhan nyt sen verran kestää, että pääsee testailemaan, niin hyvä. Pitää laittaa jossain vaiheessa LV-Ykköset tilaukseen samalla kun tilaa uistinrenkaita, koukkuja ja pari puuttuvaa maalia.

Tyttöjenvärisiä tuli tehtyä heti tusinan verran. Jos sitä pääsisi viikonloppuna tai ens viikolla koskelle, niin joutuvat heti tositoimiin. Ja mikäli vanhat merkit pitävät yhtään paikkaansa, onnistun jättämään näitä taas pohjaan enemmän kuin haluaisinkaan. Mutta se on semmosta. Jos haluaa kalan, täytyy uskaltaa ronkkia pohjamonttuja ja siinä on aina uistinmenetyksen riskinsä.

Nämä ovat tosiaan niitä UL-Komia lusikoita, jotka on tehty pikkusen liian ohuesta kuparista, kuten viime blogauksessa kerroinkin. Mutta täytyy testailla miten uivat ja kalastavat vai joutavatko suoraan roskiin. Toivottavasti näille löytyisi käyttöä.

Uudet UL-KOMIAT.

UUSI VÄRI. Oranssi-Musta-Punanen
Vihreä-Musta, hileellä.
UUSI VÄRI. Hopea-Oranssi-Pinkki-Musta.
Tyttöjenvärinen. Ylivoimaisesti paras väri taimenen talvikalastukseen.


Pajan seinää.
Lakkauksessa.
Hain muuten äsken postista 3,8 kg 1mm paksuista kuparilevyä. No nyt on taas touhattavaa vähäksi aikaa. Kuvia ja juttua tulee aikanaan. Eiköhän niistä sitten riitä myyntiinkin asti, jos jollain on tarvetta.