perjantai 20. toukokuuta 2011

Saunaremppa osa VI, VIHDOIN VALMIS!


On ollut muuten tuskaiset puoltoistaviikkoa ILMAN SAUNAA!!! Kyllä on ollut vaikeeta. Sen vuoksi olenkin yrittänyt ahkeroida remontoinnin kanssa niin kovaa vauhtia kuin vain olen jaksanut ja se on ollut teknisesti mahdollista. Yllättävän hyvin on kuitenkin järki pysynyt mukana. Organisoin hommat silleen, että toinen paikka sai kuivaa rauhassa ja duunaili sillä aikaa toista.

Eilen polttelin kiukaasta varastorasvat pois. Tänään sahalilin ja asensin loput listat paikoilleen. Täytyy vielä huomenissa laittaa ovilistojen saumoihin ym. ziligoonia ja tehä kaikenlaisia viimeistelytöitä.

Mutta tänään oli se suuri päivä. Tänään lämpesi oma tuunattu saunamme ekan kerran. Oli poijjaat komiaa istua haapapölkynpäällä ja nauttia mukavan pehmosista löylyistä ja kattella mitä kaikkea sitä on tullut askarreltua.

Kaikkeen muuhun olen erittäin tyytyväinen paitsi harmaiden liuskekivien ja mustan saumausmassan väliseen kontrastiin. Muutenkin ovat jotenkin sottaisen näkösiä ja viimeistely kusee. Täytyy yrittää parannella, joitain ideoita onkin jo käynyt mielessä. Mutta en anneta sen häiritä.


ENNEN-JÄLKEENLauteet
Lauteet seinä ja kaiteet


Ovi
Ovi auki

Seinä
Tässä vielä joitain yksityskohtia joita ei ollut ennen, mutta höpistään nyt niistäkin joku sananen. (Tossa ihan ekassa kuvassa näkyy hyvin toi heinäseiväs-ikkunankarmi- viritys)


Alusta asti oli mielessäni tehdä heinäseipäistä yksinkertaiset kaiteet. Sopii hyvin mustien seinien ja vaaleiden lauteiden kanssa.
Koska tuota haapatukkia oli reilusti, niin ajattelin hyödyntää ne ja tein tommosen alatason.
Iltavalaistus. Tämmönen valaistus on mun mielestä riittävä saunaan. Semmonen sopivan hämyisä.
En tiedä onko ledit in vai out, ihan sama, mutta ite tykkään. Tässä kuvassa näkyy kiuasledien valaisemat verhoilukivet.
Heinäseiväs sirkkelillä halki ja tein siitä tommosen valojutun.

Oli kyllä kiva remppa. Enkä mukavin mitä olen tehnyt ja hyvin onnistunut, siis omasta mielestäni ja sehän riittää. 7-vee poika tuumas, notta: -Edes Tarja Halosella ei ole näin hienoa saunaa..