lauantai 29. maaliskuuta 2014

Projekti 40. Osa 5. Ennen-jälkeen kuvia. Tasan kaksi vuotta jäljellä.


 6.1.2014 ----> 29.3.2014. Ihan kivasti lähtenyt löysää, vaikka paino on pudonnut vain parisen kiloa noin 95--> noin 93kg. Tänään ois sitten tasan 38 mittarissa. Sen kunniaksi laitan nyt muutamat ennen-jälkeen kuvat. Oli pakko blurrata noi naamat, kun maailmaan mahtuu kaikenlaisia mulukkuja, jotka pystyisivät näitäkin kuvia käyttämään vaikka mihin tarkoitukseen halutessaan.
Niin kuin oon höpötellyt niin lähetään liikkeelle rauhallisesti ja edetään nousujohteisesti. Kolmessakin kuussa saa näköjään blösöä sulateltua.


6.1.2014Mahaa kadonnu kivasti.Kauhee pötsi, ihan järkyttävä, jota tuo notkoselkä vielä korostaa. En edes tajunnut et olin noin karseessa kunnossa!


Nyt ois maha sinnepäin ja ei muutaku lihaa tilalle pikkuhiljaa.


6.1 selkäpläskit.


29.3. jenkkakahvat vähän kadonneet.


3kk takana 2 vuotta edessä.
Niin ja mä kun oon ruualle ja etenkin hyvälle ruualle perso, niin ruuasta ei muuten tingitä. Kattoo vaan mitä suuhunsa laittaa. Jos läski jatkaa sulamistaan ja kaikki sujuu ok, niin tästä jatketaan samaa rataa kesää kohden. Kesällä varmaan vähän vapaampaa reeniä, ei välttämättä enää G6-ohjelmalla, ja syksyllä sitten G6 mahollisesti uusiksi ja kevyt bulkki päälle, ei kuitenkaan niin että tuo järkyttävä pallomaha ilmestyy takaisin, ei , ei ja ei.

Naudan pippuripihviä, maustevoita, Pariisinperunoita, kanttarelleja, paistettua ananasta ja tietty salaatti päälle.