sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joulunodotusta 7- ja 4-ween näkökulmista

Ja lisää tarinaa sarjassa "pikkupoiken maailmaa". 

Isompi poika on yhtäkkiä vaihtanut jonkun ihmeellisen reipastumisvaihteen päälle. Aamulla, kun olen heräillyt ja kömpinyt alakertaan on kaffit olleet keitettynä. Eilen kun olimme ulkona ja ulkona oli lunta & nollakeli, niin jätkä pyöräytti ite valtavan kokoisen lumiukon. Pikkuveli tiätty sitten itki ja maraji, kun ei ite osannut tehä omaa ukkoa. No, isoveli IHAN OMA-ALOITTEELLISESTI otti ja teki pikkuveljelleen oma lumiukon, porkkananenineen kaikkineen. 

Myös tänä aamuna oli sumpit keitetty. Ulos lähtiessämme haalaritkin meni päälle ihan itestään. Aloin sitten roudata kottikärryillä puita pannuhuoneen varastoon, niin 7wee oli taas jeesaamassa. Jätkä roudas varmaan puolimottia halkoa vajaan, pää ihan märkänä ja posket punasena. Sitten mä vasta hokasin ja kysyinkin: -Liittyykö tämä sun innostus kenties parin viikon päästä odottavasta jouluaatosta? -Joo, ja kyllä mä muutenkin haluan auttaa... On mullakin pitkät piuhat ja hidas sytytys =)

Pikkuveli se taas osoittaa joulumieltään ihan toisella tavalla. En nyt viitti kertoa kaikista hänen tempauksistaan tai soppalantädit on pian ovella... Mutta laitetaas nyt yksi kuva tänne todisteeksi 4ween luovasta otteesta kodin sisustamisessa. 

4ween tuunaama keittiön hana.
Täytyy kattella jostain kaupasta tohon uus putki. Luulen osaavani vaihtaa, sillä oon mä joskus noihin tiivisteitä vaihtanut ainakin. Ei kai ton putken vaihtaminen sen vaikeampaa ole, kai?