perjantai 9. marraskuuta 2012

Kuulumisia

Tullut taas pidempi tauko blogailussa. Ei sillä etteikö mitään olisi tapahtunut, on vaan yksinkertaisesti jäänyt kirjoittelematta.

Nyt on olemassa vaara, että noin kymmenen vuoden perinne katkeaa. Tarkoitan siis 16.11 päättyvää taimenen rauhoitusta. Yleensä odotan sitä päivää enemmän kuin joulupukkia, mutta nyt ei vaan jostain syystä innosta. Tiedä sitten miksi? Yksi syy on ainakin se, että olen semmonen kausi ihminen. Joskus tulee pitkiä taukoja asiassa kuin asiassa ja joskus taas tulee tehtyä jotain asiaa pitkiäkin aikoja pötköön.
Toinen syy on myös se, että olen tuon viikonlopun töissä. En viitsinyt pyytää vapaaksi, sillä perse on auki, kuin tuuman putki.

No mitäs mä oon tässä puuhaillut viimeaikoina?

Vaikka olen pyrkinyt pitämään tämän vapaa-ajan blogini 100% politiikkavapaana vyöhykkeenä, kerrottakoon nyt sen verran, että kuntavaalit veivät aikaani jonninverran. Niin ja tulin myös valituksi kunnan toiseksi suurimmalla äänisaalilla, edellisvaaleissa olin ykkönen. No se siitä.

Olen myös herätellyt vanhan punkrock bändimme henkiin noin 15 vuoden pikku breikin jälkeen. Tähän palaan myöhemmin, kunhan saamme talven mittaan biisejämme purkitettua.

Kodin tulisijat, leivinuuni ja puuhella on myös tuunattu komiaksi. Tästäkin blogailen jossain vaiheessa.

Alottelin myös tekemään "mökötysmajaa", eli tarkoituksenani on tehdä kylmillään olevaan ulkoaittaamme puolilämmintä varastotilaa sekä mökötysmaja, jonne voin mennä murjottamaan jos siltä tuntuu tai vaikkapa maalailemaan uistimia. Purku ja suunnittelutyöt on aloitettu. Tästä tulee useampi blogaus.

Tämmösiä tuli nyt ekana mieleen. Täytyy ryhdistäytyä ja yrittää runoilla tänne päiväkirjaani useammin. Samoin kalastuskipinääkin odottelen ja kaipailen, kuten myös uistinten teko innostusta. Semmosta tälläkertaa.


Kattelin tos yks päivä kuvia viime kesästä. Pysähdyin tämän nähdessäni ja palasin hetkeksi tuohon hetkeen. Tuli valtava ikävä kesään ja kalastukseen. Muistan tuon hetken kuin eilispäivän. Muistan kun ajattelin, että talvella kun on tylsää, kylmä ja pimeetä kuin mörön perseessä, palaan hetkeksi tähän hetkeen...