keskiviikko 3. joulukuuta 2014

En tahdo.


EN TAHDO.

Oon yrittänyt pitää plokiani vapaana poliittisista ja yhteiskunnallisista asioista ja höpötellä vaan mualaiselämästä, kalastuksesta, luonnosta jne, mutta nyt teen poikkeuksen. Haluan, että ihmiset, lähinnä kaverini ja tuttavat ymmärtäisivät paremmin miksi olen niin jyrkkä tässä homoliittoasiassa. En yritä ketään käännyttää, vaan kertoa miksi olen niin ehdoton. Tuolla facebookin puolella jouduin heivaamaan useammankin kaverin pihalle, sillä mun pää ei yksinkertaisesti enää kestä tätä suvaitsevaisuus ja tasa-arvo-sontaa.

En siis pysty mitenkään ymmärtämään, miten ihmiset ovat niin sekaisin, että kannattavat homoliittoja. Vielä pöyristyttävämpää on se, että joudun puolustelemaan itsestään selvää asiaa. Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto.No, olenko siis ahdasmielinen ja suvaitsematon? Sen saa jokainen päätellä ihan ite. Jokainen saa olla minusta ihan mitä mieltä huvittaa.

Hyväksyn, suvaitsen, ymmärrän ainakin jokseenkin, minulla on neutraali kanta tai e.v.v.k seuraaviin asioihin:


Homot, lesbot, transut, verkkokalastajat, C&R kalastajat, öljylämmittäjät, pellettilämmittäjät, maalämmöllä lämmittäjät, kitkarenkailla ajavat, nastarenkailla ajavat, hopparit, viherpipertäjät, puunhalaajat, työnarkomaanit, downshiftaajat, kasvissyöjät, ruotsalaiset, norjalaiset, itävältalaiset, runoilijat, nykytaiteen harrastajat, kansantanhujat...

En hyväksy, suvaitse, en ymmärrä pätkääkään, minulla on erittäin kielteinen kanta seuraaviin asioihin:

Sukupuolineutraaliavioliitto, nykyinen maahanmuuttopolitiikka, suomen oikeusjärjestelmän järjettömän pienet tuomiot.

Mulle toi eduskunnan päätös oli kova paikka. Eikö millään ole enää mitään väliä? Kaikki kaunis, perinteinen ja pyhä pyritään häpäisemään. Ei vaan pysty tajuamaan. En myöskään pysty ymmärtämään sitä hypetystä ja "kansanliikettä" jotka marssivat ja lobbasivat asiaa yötäpäivää ja aamusta iltaan. Mun moraalikäsityksen ja arvomaailman mukaan, minusta olisi tuntunut yhtä pahalle mikäli läpi olisi runnottu laki rattijuoppouden poistamiseksi, tai sallimalla maahanmuutto ihan jokaiselle täysillä sosiaalietuuksilla. Kyllä tuntuu pahalta. Tuntuu uskomattomalta. Tämän vuoksi mun on äärettömän vaikea kaveerata henkilöiden kanssa, jotka tuon homolain puolesta hehkuttivat.

Tällä asialla ei ole MITÄÄN tekemistä tasa-arvon kanssa, ei sitten yhtään mitään. Rekisteröity parisuhde on tasavertainen ja ok muille kuin miehen ja naisen väliselle liitolle. Ja jos joku luulee, että vihreät ja muut liberaaliterroristit ovat nyt tyytyväisiä, niin voin sanoa, että siinäpähän luulevat. Tie on nyt avattu. Tämä oli vasta pientä alkusoittoa. klik

Kun mietin tilannetta omien lasteni kautta, asia konkretisoituu entistäkin paremmin. Yksi ilta kun istuimme iltapalalla koko perhe, isä äiti ja pojat, mietin että miten joku voi marssia sateenkaariliput hulmuten sen puolesta, että jossain ruokapöydässä istuisivat kaksi isää ja pojat. Olisiko se normaalia ja oukkidoukki kaikin puolin? Ootteko nyt ihan varmoja asiastanne? Olisiko se luonnollista ja olisiko tämä lasten edun mukaista? Muun muassa MLL:n mukaan ilmeisesti olisi.  Ei oo todellista. Mikä ihmisiä vaivaa? Jos joskus näen kävelyllä kaksi miestä käsi kädessä, sormukset nimettömissään,  työntelemässä lastenvaunuja, mä varmaan oksennan verta. Sekö olisi oikein? Sitäkö tässä nyt halutaan? Mä syön mielummin paskaa, kuin sanon tuon olevan normaalia.

Joku voisi syyttää minua homofobiseksi, siinäpähän syyttäisi, sillä kyse ei ole siitä. Voin aivan hyvin olla kaveri homon kanssa, eihän sitä tiedä vaikka olisinkin. Jos joku tulisi kaapista ulos, ei kaveruutemme siihen loppuisi, miksi loppuisi? En minä erilaisuutta pelkää tai tuomitse. En tiedä, enkä ole ottanut selvää, mistä homoseksuaalisuus tai muut seksuaalisuuntaukset johtuvat. Jokainen kokekoon asiansa miten kokee, mutta avioliitto olkoon miehen ja naisen välinen liitto.

Suomen avioliittolain 1. §:ssä avioliitto määritellään miehen ja naisen väliseksi liitoksi, joka vahvistetaan vihkimällä. 

Avioliittolain mukaan kukaan ei saa mennä avioliittoon lapsensa, lapsenlapsensa, vanhempiensa tai näiden vanhempien tai muun suoraan ylenevässä ja alenevassa polvessa olevan sukulaisensa kanssa. Myöskään sisarukset tai puolisisarukset eivät saa mennä avioliittoon.

Mikseivät saa? Purkakaa nyt samalla vaivalla nuokin pykälät pois. Jos mies haluaa mennä naimisiin mummonsa kanssa, jota niin syvästi rakastaa, niin miksi tätä pitää rajoittaa lainsäädännöllä? Sateenkaariliput liehumaan ja marssimaan siitä, hopihopi.


Mun selkäranka on poikki. Mua ei kiinnosta enää yhteiskunnallisiin asioihin vaikuttaminen. Joku on varmasti tästä iloinen, joku pettynyt. Ihan sama, mua ei enää kiinnosta. Vedän toki loppuun tämän kauden loppuun kunnan päättäjänä, mutta sen jälkeen vetäydyn kaikesta kokonaan pois. Alan keskittymään vain itseeni ja läheisiini. Pyöriköön maapallo miten lystää ja marssikoon arvoliberaalit minkä asian puolesta hyvänsä, ei kiinnosta. Usko ihmisiin on mennyt.

Alla oleva kommenttiosio on vapaassa käytössä, jonne voi halutessaan kertoa kantansa, haukkua tai olla samoilla linjoilla. En kuitenkaan ala enää asiasta vänkäämään, sillä mun päätäni ei käännä mikään. Avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto.