tiistai 17. huhtikuuta 2012

Puuhommia ja kuulumisia.

Jotain kuulumisia lyhyesti.

Lunta sataa eikä kevät meinaa edistyä. Kalalla ei ole tullut käytyä, enkä ole puuhaillut oikein mitään muutakaan järkevää. Kunhan vaan ollaan ollamöllötelty, sairasteltu ja välillä on pitänyt töissäkin käväistä hoivaamassa mummoja.

Uistimia on tulossa hirvee satsi, ehkäpä noin sata kappaletta. Noin 70 aihiota on jo taottu ja lisää on valmistumassa, mutta hitaasti. Ei vaan jostain syystä nyt meinaa innostaa ja silloin kun ei kiinnosta, niin silloin ei kannata kyllä tehdäkään, siitä ei tule mitään.

Pihaan ilmestyi tommonen pläjäys.Onhan tossa hommaa. Noi kun sahailee moottorisahalla ja pilkkoo kirveellä, niin huh huh. Joka keväinen juttu. Ja on muuten mukavaa hommaa. Vauhtiin kun pääsee ja saa sopivan lämmön päälle, niin ei meinaa viittiä lopettaa ennenkö on ihan puhki. Ja mielelläänhän noita tekee, ennenkuin ostaisi vastaavan määrän öljyä tai lämmittäisi sähköllä. Noissa kuvissa on kaksi traktorikuormallista. Yhden kuorman olen jo tehnyt klapeiksi, jotka emon ja poikien kanssa ollaan paiskittu latoon.

Eipäs mulla muuta tällä kertaa. Täytyy yrittää hinata perseeni koskelle taas joku päivä.