tiistai 10. heinäkuuta 2012

Koskireissun odotustunnelmia

Dodii. Tänään olisi taas päivä uus. Pari päivää sitten tuli heitettyä puhdas mp-reissu, mutta nyt on meininki toinen. Tänään suuntaan toiselle koskelle parin Pohojammaan vahvistuksen kanssa.

Reissun suunnitelma lyhyesti. Haetaan taimen eka pois kuleksimasta ja sitten yöksi kuhajahtiin =) Piti eilen käydä oikein isoolla kirkolla hakemasssa uudet siimat ja muuta sälää. Siimaksi valitsin tällä kertaa fluoripunaisen Sufix performance FUSE- kuitusiiman  ja strategiset mitat olisivat 0.20mm / 12.8kg. Kakskymppinen kuitu on aika paksua kevyille liitseille jne. mutta saa sillä sitten ainakin vedettyä koukkuja suoriksi pohjakivistä.

Mukaan tarttui myös alennuksesta 12g Blue Foxin Inkoo Vivid, jossa on semmonen fosforinen pallukka koukussa sekä Tanskalainen 10g Hansen Pilgrim lusikka. Joutui ostamaan myös lukkoleikareita jonkun pussin.Mun oma tuotano on edelleen vaiheessa. Reilu satakunta Komiaa olisi valmiina, mutta kun en ole saanut tilattua LV-1 lakkaa, uistinrenkaita ja koukkuja niin homma ei edisty. Sen verran piti touhata viime yönä näiden kanssa, että pintalakan puutteesta huolimatta rengastin ja koukutin muutamat mukaan. Etenkin toi UL-Komia on hyvä tuohon harrastamaani "roikotteluun." Keveydestään johtuen uistin leijailee mukavan hitaasti ottipaikoilla. Joskus taas tarvii nopeammin putoavaa, mutta tälle o,7mm kuparista valmistetulle lusikallekin on näköjään tarvetta.