maanantai 29. kesäkuuta 2015

Terassi nuotiopaikalle

Vanha puutarhakalusto, semmonen halkaistuista tukeista tehty pirttikalusto, vaimikäsenyon, tuli tiensä päähän. Päätettiin sitten tehä uus terassi/patio/oleskelupaikka. Runko ja laudoitus on kyllästettyä, laidat/seinät kuormalavoista, niistä kun nyt porukat on tehnyt sohvia ja vaikka mitä, niin pitihän meidänkin kokeilla.

Kokonaisuudessaan erittäin kiva ja onnistunut juttu, paitsi noi kelit nyt ei aina olleet ihan kesäisiä, kuten kuvista näkee, mutta nyt on. Täällä sitä blogaillaan päivävarjon alla, uudella terassilla ja iliman paitaa läskit esillä.

Ylivoimaisesti haastavin ja hitain homma oli noiden kuormalavojen maalaus. Voi elämän kevät, että oli hidasta hommaa. Imivät maalia ku sienet ja noita rakosia ja kolosia oli mitä maalata. Aina kun lavan käänsi toisinpäin, niin huomasi, notta oho, tuoltakin on maalaamatta ja tuolta ja tuolta.

Etualalla näkyvä kivistä tehty tulipaikka pitäis vielä korjata tai tehä uus, mutta ei just nyt. Nyt nautitaan auringosta ja uudesta komiasta kuormalavaterassista.

Laitetaas nyt kuvat vaihteen vuoksi väärinpäin, eli valmiista - alkutekijöihin. Virittelin noi narut tohon varjoon, kun tuuli meinaa heilutella sitä niin rumasti.