torstai 17. marraskuuta 2011

Rauhoitusreissun pikaraportti

Eihän tätä kukaan usko, mutta kerron silti. Ihan vaan tämmönen pikarapsa:
3 kalamiestä, 2 kalastuspäivää ja 62 taimenta ylhäällä!?! Kyllä, 62! 
Ja siihen karkuutukset ja tärpit päälle. Täytyy viikonloppuna kasata ajatukset ja blogailla tarinaa, kun saan kavereilta kuvia s-postiin ja vois kai sitä ensin vähän nukkuakin. On meinaan väsy.



                                           


4 kommenttia:

  1. No jumalauta onhan kalaa noussut,mutta näin kai siinä käy kun laitetaan saamamiehet samalle rantsulle :)Isot onnittelut kaikille.
    Kai tuosta määrästä joka jannu jotain nosti?

    VastaaPoista
  2. Djuza: Oli kyllä ihan kipee meininki. Tommosta kappalemäärää ei tule enää loppuelämänaikana koskaan kahteen päivään, jos ei sitten mene Savon-Taimenen kasvatusaltaalle kalalle.

    Keskiviikkona etelänpellet nöyryytti mua kappalemäärissä törkeesti, mutta tänään "lopetin vieraskoreuden" ja näytin 17 taimenenllani kaapin paikan, mutta Jaakopille meni reissun suurin.

    VastaaPoista
  3. unohdit ne tärkeimmät eli harjukset!! Toine tuli viel oikkee komialla :D

    t. a-s

    VastaaPoista
  4. ONNITTELUT koko porukalle. Kyllä tuollainen pilkkuja omistava kala on sitten todella kaunis. Niin ja jos siinä on vielä punaisiakin pilkkuja niin johan on oikea kaunotar.

    Kun puhelimeitse kuulin eka kertaa tuosta kalamäärästä niin kyllä papparainen ajatteli että ei perskutti, johan olisi ollut jännää olla mukana seuraamassa kun ilo on ylimmillään.

    (Itse olin merellä ja sain tyytyä vain yhteen ja sekin oli vielä alamittainen).

    VastaaPoista